kênyam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kênyam krama/ngoko

  1. rasa ing cangkêm (nalikane ngicipi lsp. uga ent);
  2. pc rasa sapisanan ing nalikane ngrungokake gunêman (wêruh pasikon lsp);








Kata kunci/keywords: arti kênyam, makna kênyam, definisi kênyam, tegese kênyam, tegesipun kênyam
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.