kênyar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kênyar Aksara Jawa: ꦏꦼ () (nya) (r)
Lingga:

  1. (Kw) sorot (sagêbyaran)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kênyar, makna kênyar, definisi kênyar, tegese kênyar, tegesipun kênyar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.