kêparat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêparat Aksara Jawa: ꦏꦼ () (pa) (ra)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak wong kapir (lmr dianggo pamisuh).









Kata kunci/keywords: arti kêparat, makna kêparat, definisi kêparat, tegese kêparat, tegesipun kêparat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.