kêpatèn obor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kêpatèn obor Aksara Jawa: ꦏꦼꦥꦠꦺꦤ꧀ꦲꦺꦴꦧꦺꦴꦂ
Lingga: (obor)

  1. pr kelangan lacak tmr. alurane sêduluran, (utawa tmr. panitining prakara)








Kata kunci/keywords: arti kêpatèn obor, makna kêpatèn obor, definisi kêpatèn obor, tegese kêpatèn obor, tegesipun kêpatèn obor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org