kêplantrang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kêplantrang Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦥ꧀ (p) (la)ꦤ꧀ (n)ꦠ꧀ (t) (ra) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. kêtêrusan ênggone mlaku (ent kêsasar).








Kata kunci/keywords: arti kêplantrang, makna kêplantrang, definisi kêplantrang, tegese kêplantrang, tegesipun kêplantrang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.