kêrkasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêrkasa Aksara Jawa: ꦏꦼ () (r) (ka) (sa)
Lingga:

  1. (Kw) seru (bantêr), kanthi karosan.









Kata kunci/keywords: arti kêrkasa, makna kêrkasa, definisi kêrkasa, tegese kêrkasa, tegesipun kêrkasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org