kêrta-wadana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêrta-wadana Aksara Jawa: ꦏꦼ () (r) (ta) (wa) (da) (na)
Lingga:

  1. (Kw) pangarêp.









Kata kunci/keywords: arti kêrta-wadana, makna kêrta-wadana, definisi kêrta-wadana, tegese kêrta-wadana, tegesipun kêrta-wadana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org