kêsêksan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêsêksan Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦱꦼ ()ꦏ꧀ (k) (sa)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) mêmpêng.









Kata kunci/keywords: arti kêsêksan, makna kêsêksan, definisi kêsêksan, tegese kêsêksan, tegesipun kêsêksan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.