kêsandhung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêsandhung krama/ngoko

  1. sikile nanggor watu lsp;
  2. ent kêna ing alangan, nandhang karibêdan
Kacocogna karo
  • sandhung.








Kata kunci/keywords: arti kêsandhung, makna kêsandhung, definisi kêsandhung, tegese kêsandhung, tegesipun kêsandhung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.