kêsilip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêsilip Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦱꦶ (si)ꦭꦶ (li)ꦥ꧀ (p)
Lingga:

  1. (Kw) kêlimpe, kapusan
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kêsilip, makna kêsilip, definisi kêsilip, tegese kêsilip, tegesipun kêsilip
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org