kêtiban tai baya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kêtiban tai baya Aksara Jawa: ꦏꦼꦠꦶꦧꦤ꧀ꦠꦲꦶꦧꦪ

  1. (utawa ketai baya) pr kêna ing pandakwa, ditêrka








Kata kunci/keywords: arti kêtiban tai baya, makna kêtiban tai baya, definisi kêtiban tai baya, tegese kêtiban tai baya, tegesipun kêtiban tai baya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org