kêwangwang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêwangwang Aksara Jawa: ꦏꦼ () (wa) (ng) (wa) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) katon ing pangangên-angên
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kêwangwang, makna kêwangwang, definisi kêwangwang, tegese kêwangwang, tegesipun kêwangwang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org