Menyang kontèn

kaantêpan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kaantepan krama/ngoko

  1. br diantepi;
  2. pamituhu, kasetyan


Kacocogna karo

  • antep.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kaantêpan, makna kaantêpan, definisi kaantêpan, tegese kaantêpan, tegesipun kaantêpan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.