kabiri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kabiri Aksara Jawa: (ka)ꦧꦶ (bi)ꦫꦶ (ri)
Lingga: krama/ngoko

Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kabiri, makna kabiri, definisi kabiri, tegese kabiri, tegesipun kabiri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.