kabiri

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kabiri Aksara Jawa: (ka)ꦧꦶ (bi)ꦫꦶ (ri)
Lingga: krama/ngoko


Kacocogna karo

Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti kabiri, makna kabiri, definisi kabiri, tegese kabiri, tegesipun kabiri

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.