kabur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kabur krama/ngoko

  1. katut ing angin;
  2. pc ilang, lunga, muspra
Kacocogna karo
  • bur, abur.








Kata kunci/keywords: arti kabur, makna kabur, definisi kabur, tegese kabur, tegesipun kaburBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org