kabur

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kabur krama/ngoko

  1. katut ing angin;
  2. pc ilang, lunga, muspra
Kacocogna karo
  • bur, abur.







Kata kunci/keywords: arti kabur, makna kabur, definisi kabur, tegese kabur, tegesipun kabur

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.