kacêne

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kacêne Aksara Jawa: (ka)ꦕꦼ ()ꦤꦺ (ne)
Lingga:

  1. (Kw) disrêngêni.









Kata kunci/keywords: arti kacêne, makna kacêne, definisi kacêne, tegese kacêne, tegesipun kacêne
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org