kacakrabawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kacakrabawa

  1. pr kêna ing panggrayangan ala;









Kata kunci/keywords: arti kacakrabawa, makna kacakrabawa, definisi kacakrabawa, tegese kacakrabawa, tegesipun kacakrabawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org