kacang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kacang Aksara Jawa: (ka) (ca) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan sarta wohe (jinise warna-warna);









Kata kunci/keywords: arti kacang, makna kacang, definisi kacang, tegese kacang, tegesipun kacang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.