kad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kad (Ar) krama/ngoko

  1. watês, wangênan;
  2. watêsing totohan (tmr. main);








Kata kunci/keywords: arti kad, makna kad, definisi kad, tegese kad, tegesipun kad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.