kadarpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kadarpa (Snk) (Kw) ak

  1. katrêsnan, pêpenginan;
  2. dewaning sih (Kamajaya).








Kata kunci/keywords: arti kadarpa, makna kadarpa, definisi kadarpa, tegese kadarpa, tegesipun kadarpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org