kade

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kade Aksara Jawa: (ka)ꦢꦺ (de)
Lingga:

  1. êngg ak manggaring arèn
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kade, makna kade, definisi kade, tegese kade, tegesipun kade
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.