kadhal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kadhal Aksara Jawa: (ka) (dha)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan rumangkang kang saba ing pasukêtan;









Kata kunci/keywords: arti kadhal, makna kadhal, definisi kadhal, tegese kadhal, tegesipun kadhal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.