kadudon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kadudon Aksara Jawa: (ka)ꦢꦸ (du)ꦢꦺꦴ (do)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) padudon, sulaya.









Kata kunci/keywords: arti kadudon, makna kadudon, definisi kadudon, tegese kadudon, tegesipun kadudon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org