kadung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kadung krama/ngoko

  1. cupêt, ora têkan;
  2. durung marêm (tmr. mêmangan), durung lêga;
  3. ora kasêmbadan sêdyane, luput tujune.








Kata kunci/keywords: arti kadung, makna kadung, definisi kadung, tegese kadung, tegesipun kadung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.