kafir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kafir Aksara Jawa: (ka)ꦥ꦳ꦶ (fi) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) wong kang tanpa agama (saliyane Islam)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kafir, makna kafir, definisi kafir, tegese kafir, tegesipun kafir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org