kagok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kagok krama/ngoko

  1. rada mèmpêr karo cara ing (tmr. dandanan, gêgawean lsp);
  2. ora lumrah, anèh).








Kata kunci/keywords: arti kagok, makna kagok, definisi kagok, tegese kagok, tegesipun kagok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org