kagum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kagum krama/ngoko

  1. kagèt tangi sarta gundam-gundam (marga impèn kang nggêgilani);
  2. êngg gumun bangêt.








Kata kunci/keywords: arti kagum, makna kagum, definisi kagum, tegese kagum, tegesipun kagum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.