kahar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kahar Aksara Jawa: (ka) (ha) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg dhokar, kreta arodha loro jaran siji.









Kata kunci/keywords: arti kahar, makna kahar, definisi kahar, tegese kahar, tegesipun kahar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.