kain panas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kain panas Aksara Jawa: (ka)ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ (n) (pa) (na)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. bangsaning sêmbagi ing jêrone jriwut-jriwut.









Kata kunci/keywords: arti kain panas, makna kain panas, definisi kain panas, tegese kain panas, tegesipun kain panas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org