kakak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kakak Aksara Jawa: (ka) (ka)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. êngg ak kakang
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kakak, makna kakak, definisi kakak, tegese kakak, tegesipun kakak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.