kakang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kakang krama/ngoko

raka ki

  1. sêdulur lanang kang kaprênah tuwa;
  2. ak bojo (laki);
  3. ent tunggal jinis nanging kang luwih gêdhe;








Kata kunci/keywords: arti kakang, makna kakang, definisi kakang, tegese kakang, tegesipun kakang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.