kakas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kakas Aksara Jawa: (ka) (ka)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak atos, akas
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kakas, makna kakas, definisi kakas, tegese kakas, tegesipun kakas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.