kakus

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kakus Aksara Jawa: (ka)ꦏꦸ (ku)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. jumblêng.








Kata kunci/keywords: arti kakus, makna kakus, definisi kakus, tegese kakus, tegesipun kakus

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.