kal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kal (Ar) êngg ak

  1. kaanan;
  2. mungguh ing
Kacocogna karo
  • kale, sakal.








Kata kunci/keywords: arti kal, makna kal, definisi kal, tegese kal, tegesipun kal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org