kalêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalêm Aksara Jawa: (ka) ()ꦩ꧀ (m)
Lingga:

  1. (Wl) pc sarèh.









Kata kunci/keywords: arti kalêm, makna kalêm, definisi kalêm, tegese kalêm, tegesipun kalêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.