kalêngki-lêngki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalêngki-lêngki Aksara Jawa: (ka) () (ng)ꦏꦶ (ki) () (ng)ꦏꦶ (ki)
Lingga:

  1. (Kw) dêrêng bangêt, bangêt-bangêt.









Kata kunci/keywords: arti kalêngki-lêngki, makna kalêngki-lêngki, definisi kalêngki-lêngki, tegese kalêngki-lêngki, tegesipun kalêngki-lêngki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org