kalênglêngan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalênglêngan Aksara Jawa: (ka) () (ng) () (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) kedanan
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kalênglêngan, makna kalênglêngan, definisi kalênglêngan, tegese kalênglêngan, tegesipun kalênglêngan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org