kalak

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kalak Aksara Jawa: (ka) (la)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kêmbang.








Kata kunci/keywords: arti kalak, makna kalak, definisi kalak, tegese kalak, tegesipun kalak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.