kalakatha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalakatha Aksara Jawa: (ka) (la) (ka) (tha)
Lingga:

  1. (Kw) yuyu, kêpithing.









Kata kunci/keywords: arti kalakatha, makna kalakatha, definisi kalakatha, tegese kalakatha, tegesipun kalakatha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org