kalamun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalamun Aksara Jawa: (ka) (la)ꦩꦸ (mu)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) yèn, mênawa.









Kata kunci/keywords: arti kalamun, makna kalamun, definisi kalamun, tegese kalamun, tegesipun kalamun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org