kalana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalana Aksara Jawa: (ka) (la) (na)
Lingga:

  1. (Kw) ak buta, wong alasan.









Kata kunci/keywords: arti kalana, makna kalana, definisi kalana, tegese kalana, tegesipun kalana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org