kalap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalap krama/ngoko

  1. ak dijupuk ing lêlêmbut (ana ing papan kang angkêr, kali lsp);
  2. êngg ndlêming marga lara panas;
  3. kanggo ing gawe, kêna dijupuk paedahe
Kacocogna karo
  • alap.








Kata kunci/keywords: arti kalap, makna kalap, definisi kalap, tegese kalap, tegesipun kalap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.