kalapi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalapi Aksara Jawa: (ka) (la)ꦥꦶ (pi)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak mêrak.









Kata kunci/keywords: arti kalapi, makna kalapi, definisi kalapi, tegese kalapi, tegesipun kalapi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org