Menyang kontèn

kalerehan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kaléréhan krama/ngoko

  1. ak rèrèhan, sosoran;
  2. br dilèrèni, dipocot


Kacocogna karo

  • lerèh.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kalerehan, makna kalerehan, definisi kalerehan, tegese kalerehan, tegesipun kalerehan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.