kalesa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kalesa Aksara Jawa: ꦏꦭꦺꦱ
Lingga:

  1. (Kw) cacad, rêrêgêd, camah.









Kata kunci/keywords: arti kalesa, makna kalesa, definisi kalesa, tegese kalesa, tegesipun kalesaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org