Menyang kontèn

kaliling sajroning ati

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kaliling sajroning ati Aksara Jawa: (ka)ꦭꦶ (li)ꦭꦶꦁ (ling) (_) (sa)ꦗꦿꦺꦴ (jro)ꦤꦶꦁ (ning) (_)
Lingga: (liling)

  1. br tansah katon ana ing ati.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kaliling sajroning ati, makna kaliling sajroning ati, definisi kaliling sajroning ati, tegese kaliling sajroning ati, tegesipun kaliling sajroning ati

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.