kalis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kalis krama/ngoko

  1. ora bisa têlês, ora bisa campur, kaya banyu karo lênga;
  2. ora bisa tumama, ora bisa kêtaman, ora pasah;
  3. luput ing (lêlara, kacilakan lsp).








Kata kunci/keywords: arti kalis, makna kalis, definisi kalis, tegese kalis, tegesipun kalis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.