kalkun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kalkun Aksara Jawa: (ka)ꦭ꧀ (l)ꦏꦸ (ku)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) araning bangsaning pitik.








Kata kunci/keywords: arti kalkun, makna kalkun, definisi kalkun, tegese kalkun, tegesipun kalkun

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.