kaloka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kaloka Aksara Jawa: (ka)ꦭꦺꦴ (lo) (ka)
Lingga:

  1. (Kw) misuwur.









Kata kunci/keywords: arti kaloka, makna kaloka, definisi kaloka, tegese kaloka, tegesipun kaloka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org