kalong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kalong Aksara Jawa: ꦏꦭꦺꦴꦁ
Lingga: (long)

  1. suda sathithik marga dilongi.








Kata kunci/keywords: arti kalong, makna kalong, definisi kalong, tegese kalong, tegesipun kalongBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org